Minua on aina kiinnostanut salaliittoteoriat, kummallista kyllä. Ja oudot tapahtumat. yliluonnollinen. Eri asia vain on se, uskonko niihin...
Kyllähän sitä jollakin tasolla haluaa uskoa, että yliluonnollista on olemassa. Ufoja olisi avaruudessa, ja heillä olisi planeetta, jossa mekin voisimme hengittää? Onhan se mahdollista, mutta aika pienellä todennäköisyydellä.

Historian tunnilla väiteltiin, räjäyttikö muka Al Qaida WTC-tornit 11 syyskuuta. Itse uskon, että ei. Se oli yksi Amerikan kusetuksista. Isoveljeni tämän teorian minulle esitti, ja itsekin siihen uskon. Netistä löytyy muuten aika lailla tähän liittyvää materiaalia, kannattaa etsiä.

Yksi WTC:n epäkohdista oli se, että siellä oli aina pommikoiria vartioimassa. Viikko ennen WTC:n räjähtämistä, koirat vietiin pois. Miksi ihmeessä?
Miksi se räjähti niin nopeasti? Olikohan se ranskassa, paljon vanhempi torni oli palanut (en muista tarkalleen, anteeksi) noin yksitoista tuntia (siihenkin törmäsi lentokone!) ja se saatiin pelastettua. WTC:n toinen torni paloi non pari minuuttia, sittemmin kaatui. Ja ne olivat sentään uudempia kuin se ranskan torni.

Näitä on aina kiva miettiä.